-

Garn

Når du først har lært kunsten at strikke, så er der ingen grænser for de kreative projekter, du kan kaste dig ud i ved hjælp af garn og strikkepinde. Hos Stofstedet er vi vilde med at være kreative, uanset om det er ved hjælp af strik, hækling eller syning.

Lige præcis derfor forhandler vi et stort udvalg af garn i mange forskellige kvaliteter. Når du skal i gang med et nyt strikkeprojekt, kan du med fordel starte med at kigge her hos Stofstedet – vi har helt sikkert noget, du kan bruge!

Vi gør en dyd ud af at føre et stort udvalg, så du både kan blive inspireret og finde alt, hvad du skal bruge af garnkvaliteter og farver her hos os. Så har du et let forårsprojekt i tankerne? Eller har du planer om at gå i gang med vinterens varme favoritstriktrøje? Udvalget er stort, og du kan se det hele her på siden!1-100 af 1173
Nyhed
Tilbud
Specialpris 20,00 kr
Pris: 29,75 kr
Tilbud
Specialpris 20,00 kr
Pris: 29,75 kr
Tilbud
Specialpris 13,00 kr
Pris: 26,00 kr
1-100 af 1173

Strikkegarn og hæklegarn

Er du erfaren strikker med det ene projekt efter det andet i rygsækken? Måske sidder både strikke- og hækleteknikken på rygraden af dig? Det kan også være, at du er helt grøn på området, men har besluttet dig for at kaste dig ud i en ny hobby! Vi har garnet til enhver strikke- og hækleentusiast, og du kan læse meget mere om hver enkelt garnnøgle, så snart du klikker dig ind på produktet.

Findes der noget mere afslappende end at læne sig tilbage i favoritstolen med sit igangværende strikke- eller hækleprojekt? Samtidig er der heller intet, som når endnu et strikkeprojekt er færdiggjort – uanset om det er et par grydelapper, en striktrøje til barnebarnet eller en lækker plaid til sofaen.

Mangler du inspiration til, hvad du kan kreere – måske af en bestemt garntype, som du har forelsket dig i? Hos Stofstedet finder du også en masse inspiration, hvis det kribler i dine fingrene efter at strikke, men du er lidt i tvivl om, hvad du skal kaste dig ud i. 

Hvilket garn kan du vælge?

Garn er ikke blot garn. Garn fremstilles nemlig i et væld af materialer – nogle naturlige, nogle syntetiske og andre en blanding af begge dele. Det er ikke underordnet, hvilket garn du vælger til dit strikke- eller hækleprojekt.

Hvis du strikker ud fra en opskrift, vil det ofte være angivet, hvilke strikkekvaliteter du kan og bør bruge. Ellers handler det om sund fornuft og research, så du har det bedste udgangspunkt og ender med det bedste resultat.

I følgende afsnit gennemgår vi overordnet vores store udvalg af garnkvaliteter:

Acrylgarn

Acrylgarn er kunstigt fremstillet, og derfor er det også en af de mere budgetvenlige varianter, når du sammenligner med naturligt garn. Det er også forholdsvis nemt at arbejde med, og derfor er det et godt sted at starte, hvis du er nybegynder.

Bomuldsgarn

Bomuldsgarn er nok det mest udbredte garn, du kan finde. Bomuldsgarn er af høj kvalitet, fuld af gode egenskaber, og du kan bruge det til stort set alt. Vælger du garn, som er 100% bomuld, er du sikker på at få et blødt resultat, og der er rig mulighed for at blande garntyper med andre typer og stadig få gode resultater.

Effektgarn

Kan du godt lide garn, der skiller sig lidt ud? Så har vi også et stort udvalg af effektgarn, som du kan bruge til at danne unikke, sjove og spænde kreationer med. Du finder blandt andet garn med glimmer og palietter, garn med pelseffekt og garn i sjove tykkelser.

Mohairgarn

Med mohairgarn får du lækker og blød kvalitet til den helt store guldmedalje. Vi har et bredt udvalg af Silk Kid mohairgarn i fine farver, som du kan strikke de skønneste projekter med.

Silkegarn

Silkegarn er noget af det fineste, du kan få, og du opnår en helt særlig glans, som du ikke ser i andre garnkvaliteter. Ofte blandes silke med andre garnkvaliteter, og vi har et stort udvalg i fine nuancer. 

Strømpegarn

Strømpegarn er holdbart og slidstærkt, og derfor er det oplagt at strikke strømper i det! Du kan få strømpegarn i et væld af forskellige farver og kvalitet, alt efter hvor varme dine strømper skal være.

Uldgarn

Når du strikker i 100% uld, er du sikker på at få et blødt og varmt resultat. Derfor er strikkeprojekter i uld også perfekt til de kolde vintermåneder, og du kan både strikke og hækle i det.

Stort udvalg af Hjertegarn

Hos Stofstedet fører vi de fleste garnkvaliteter fra Hjertegarn – både bomuld, uld, silke, mohair, akryl og blandingskvaliteter. Hjertegarn er Danmarks største udbyder af strikke- og hæklegarn, og de fremstiller et alsidigt udvalg af garnkvaliteter og -farver. Vi bestræber os på at forhandle stort set alle produkter fra Hjertegarn, og dem kan du finde her på siden.

Når du handler Hjertegarn er du sikker på at få produkter i højeste kvalitet, og de udvikler løbende nye designs, som giver anledning til at slippe kreativiteten løs.

Ensfarvet eller multifarvet garn

Vi har et bredt udvalg af ensfarvede garnnøgler – grøn, gul, lilla, orange og mange flere i alverdens nuancer. Et ensfarvet strikkeprojekt er altid en sikker vinder med sit rene og rolige udtryk, men nogle gange må der gerne ske lidt mere!

Hvis du har mod på lidt ekstra spil i dit strikkeprojekt, finder du også et bredt udvalg af multifarvede garnnøgler. De multifarvede garnnøgler giver et helt særligt udtryk, som får strikkeprojektet til at skille sig ud. På den måde kan du altså nemt strikke en trøje i en blanding af dine yndlingsfarver – helt uden at vælge én specifik.

Når du handler hos Stofstedet, sørger vi for hurtig levering og fri fra over 599 DKK. Vi har 4,9 stjerner på Trustpilot og gør en dyd ud af god kundeservice.