-

Bomuldsgarn

Her på siden kan du gå på opdagelse i vores store udvalg af bomuldsgarn.
Vi har både garn i 100% bomuld og bomuldsgarn blandet med bambus, hør, uld eller akryl.
Se alle underkategorier og sorter efter pindestørrelse lige her på siden i menuen – og glæd dig til at finde en masse smukke nuancer af bomuldsgarn.
Vi giver mængderabat på alle vores kvaliteter.

Husk at hvis du køber garn for 200 kr. får du automatisk 10% i rabat.wink

1-100 af 384
Tilbud
Specialpris 20,00 kr
Pris: 29,75 kr
Tilbud
Specialpris 20,00 kr
Pris: 29,75 kr
Tilbud
Specialpris 13,00 kr
Pris: 26,00 kr
Tilbud
Specialpris 13,00 kr
Pris: 26,00 kr
Tilbud
Specialpris 13,00 kr
Pris: 26,00 kr
Tilbud
Specialpris 13,00 kr
Pris: 26,00 kr
Tilbud
Specialpris 13,00 kr
Pris: 26,00 kr
1-100 af 384

Skønt at strikke med bomuld

Bomuldsgarn er en sikker vinder, når du skal strikke, uanset om det er til dig selv eller til en gave. Bomuld er nemt at strikke med og rart at have på, da det ikke kradser. Det gør det særligt velegnet til børnetøj, da børn ikke altid er vilde med uld. Bomuld er også meget velegnet til en let sweater, da garnet holder godt på kropsvarmen, uden at det bliver for varmt. Her er et par idéer til, hvad du kan strikke med bomuldsgarn.

  • Toppe
  • Veste
  • Sweatere
  • Huer og vanter
  • Babytøj

Du kan strikke næsten det hele med bomuldsgarn – og både babyer, børn og voksne. Så det er bare om at finde en god strikkeopskrift og garn i en farve, som du ikke kan stå for.

Kæmpe udvalg af bomuldsgarn

Vi fra Stofstedet er stolte af at kunne præsentere dig for et stort og bredt udvalg af bomuldsgarn. Der skulle gerne være alt, hvad dit hjerte kan begære, og du finder de mange farver og variationer ved at klikke dig frem i menuen i venstre side. Hvis du ikke er helt sikker på, hvilken type bomuldsgarn som du har brug for, så er du mere end velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi vil med glæde hjælpe dig på vej, så du kan få det garn, der passer bedst til din idé eller din opskrift.

Strik i Garn med bomuldsgarn og bambus

Har du prøvet at strikke med bambus? Det er et skønt materiale, der i samspil med bomuld giver gode egenskaber i garnet. Blend Bamboo og Bommix Bamboo fra Hjertegarn er et garn med 30 % bomuld og 70 % bambus, og det har sine fordele. Garnet er på grund af sit indhold af bambus et garn, der er godt til at føre fugt væk samtidig med, at det har en antibakteriel kvalitet.

Garn og stof fra Stofstedet

Vi fra Stofstedet elsker alt, hvad der hører til strikning, hækling og syning. Hvis du leder efter andet til dine hobbyprojekter end bomuldsgarn, så kan vi forhåbentlig også hjælpe dig med det. Tag et kig på vores hjemmeside, og lad dig inspirere. Vi har blandt andet et enormt sortiment af stof i metermål, og der er altid mulighed for at finde stoffer på udsalg på vores hjemmeside.