-

Effektgarn

Det er ikke kun teknikkerne, der gør dit strikkeprojekt helt unikt. Der er rig mulighed for at lege og eksperimentere med strukturer og farver ved hjælp af effektgarn – og det er lige præcis det, vi har samlet på siden her.

Effektgarn omfatter garn med specielle effekter – det kan blandt andet være pelsgarn, garn med glimmer eller garn med pallietter. Fælles for dem alle er, at de giver et helt særligt udtryk til dit strikkeprojekt sammenlignet med almindeligt bomuldsgarn.

Så hvorfor ikke skabe et sjovt og anderledes udtryk ved at sætte glimmer på strikhuen? Eller skabe en sweater med et helt særligt look i form af pelsgarn? Når først du har det rette effektgarn hjemme, er det blot med at slippe kreativiteten løs, så du kan strikke og hækle de fineste kreationer med sjove effekter og detaljer.

Husk at hvis du køber garn for 200 kr. får du automatisk 10% i rabat.wink

48 vare(r)
35,00 kr
35,00 kr
Tilbud
Specialpris 50,00 kr
Pris: 75,00 kr
Tilbud
Specialpris 50,00 kr
Pris: 75,00 kr
Tilbud
Specialpris 50,00 kr
Pris: 75,00 kr
48 vare(r)

Vælg mellem glimmergarn, pallietgarn og meget andet

Du kan vælge din favorit i vores udvalg af effektgarn og strikke en hel beklædningsgenstand i denne kvalitet, men du kan også benytte et glimmergarn som følgetråd til at hækle blomster i, som kan sys på huen, kjolen, eller hvad du ellers kan finde på. Pelsgarnet kan udgøre en hyggelig detalje på din trøjes ærmer eller på kanten af dine futter.

Vi har gjort os umage for at samle et bredt udvalg af effektgarn, så der er noget for enhver smag til yderst gode priser. Og det er bare med at drage nytte af de mange muligheder! I de kolde vintermåneder, hvor de tykke striktrøjer ikke er til at undvære, kan effektgarnet gøre de mørke dage og varme sweaters lidt mere spændende!

 

Køb effektgarn hos Stofstedet

Hos Stofstedet ønsker vi at være din foretrukne forhandler af alt stof og garn, så du kan slå kreativiteten løs og skabe det ene hjemmelavede projekt efter det andet. Vi ved, hvor lang ventetiden kan føles, når du bare gerne vil i gang med at føre din nye idé ud i livet, og derfor sørger vi for en hurtig levering. 

Udover vores store udvalg er kundeservice også en af vores fokusområder og kombinationen af disse to ting, giver os en vurdering på 4,9 på Trustpilot.

Har du mod på at kaste dig ud i et nyt strikkeprojekt med effektgarn? Gå på opdagelse i vores brede udvalg – vi er helt sikre på, at idéerne vil pible frem i takt med, at du undersøger vores store sortiment.