-

Silkegarn

Stofstedet har garn i silke og med silke, så som Wool Silk Gots certificeret som er et lækkert garn i råsilke look med en lang løbelængde på 300 meter på 50 gram. Det bliver flot og lækkert blødt, og anvendes til både baby, børn og voksne.

Hvis du har et strikkeprojekt, hvor du gerne vil have en blød kvalitet, så er det værd at se på en af vores silkegarner. Her på hjemmesiden finder du to typer silkegarn i et stort udvalg af farver; Wool Silk og Silk Kid mohair. Dem kan du se og læse nærmere om lige her.

Husk at hvis du køber garn for 200 kr. får du automatisk 10% i rabat.wink

58 vare(r)
58 vare(r)

Wool Silk - silkegarn med lammeuld

Wool Silk fra Hjertegarn er et skønt og blødt garn, der med sin store andel af silke får et elegant udtryk. Garnet består af 75 % økologisk lammeuld og 25 % silke. Det er en blanding, der giver dig et varmt produkt, der føles skønt på huden.

Hjertegarns Wool Silk silkegarn er Gots certificeret, hvilket betyder at garnet foruden at være økologisk også er produceret miljøvenligt og socialt ansvarligt. Gots er den mest anerkendte globale standard for økologiske tekstiler. Du kan bruge Wool Silk til både baby, børn og voksne. Garnet har en lang løbelængde på 300 meter på 50 gram.

Silk Kid mohair - silkegarn med ung mohairuld

Hvis du gerne vil have den dejlige silkekvalitet i samspil med den fineste mohair, så er det garnet Silk Kid mohair, som du bør prøve. Her får du et utroligt delikat garn, bestående af 72 % kid mohair og 28 % silke. Kid mohair er uld fra den unge angoraged, hvor ulden er endnu finere end den almindelige mohair.

Dette er et virkeligt eksklusivt garn, som vi kun kan anbefale på det varmeste. Du kan bruge garnet til et hav af opskrifter lige fra et blødt tæppe til babyen til en elegant sweater til dig selv. Garnet har en løbelængde på cirka 210 meter på 25 gram.

Stofstedet er en verden af garn og stof

Vi fra Stofstedet er stolte af at kunne præsentere dig for ikke bare silkegarn, men også for mange andre typer garn og tekstiler til dine strikke, hækle og syprojekter. Vi har et bredt udvalg af garner og tekstiler i mange farver og varianter, som vi håber kan inspirere dig til dit næste hobbyprojekt.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har brug for råd og vejledning. Det er vores fornemste opgave guide dig i retningen af det rette garn.