-

Hør

Hør er stilrent, naturligt, behageligt, og så emmer det af ferie på en helt særlig måde. Med andre ord er vi helt vilde med hør og alle dets gode egenskaber, og derfor er vi stolte af at tilbyde et bredt udvalg af hørstoffer her på siden.
Hør kan vaskes på 30-40 grader.

Prisen er pr. meter.
Skriv blot den ønskede mængde i boksen mellem + og -, og føj til kurv.
Metervarer kan købes ned til 0,25 meter.

58 vare(r)
129,95 kr
Tilbud
Specialpris 50,00 kr
Pris: 100,00 kr
Tilbud
Specialpris 40,00 kr
Pris: 80,00 kr
Tilbud
Specialpris 12,50 kr
Pris: 25,00 kr
Tilbud
Nyhed
Nyhed
Nyhed
58 vare(r)

Uanset om du er til mønstret eller ensfarvet hør, eller om det skal være pangfarver eller helt naturlige nuancer, så er vi sikre på, at du kan finde en kvalitet og et design, som er lige noget for dig. Brug hør til beklædningsgenstande som kjoler, bukser og trøjer, eller sy det til boligtekstiler – for eksempel duge, puder og tasker. 

Hør er et naturprodukt med en utroligt fin struktur og en kølende fornemmelse, der gør det velegnet til varme dage. Stoffet kan vaskes ved 30-40 grader, og når du handler hør som metervare, skal du gerne påregne krymp på omtrent 5%.    

 

Forskellige typer hørstof

Hør er ikke blot hør, og det skal du være opmærksom på, når du handler stoffer her fra Stofstedet. Vi har en lang række underkategorier, som egner sig til hvert sit projekt:

Kraftigt hør

Er du på jagt efter hør i en kraftigere kvalitet? Så er det her, du finder det. Fælles for alt 100% hør er, at det bliver blødere med tiden, men kraftigt hør er stadig yderst velegnet til duge – du kan dog også bruge det til jakker, kjoler m.m.

Hør i let kvalitet

Hør i en lettere kvalitet er et godt valg til årets sommerkjoler, nederdele, et par lette bukser og luftige bluser. Hør har en kølig effekt i sommervarmen, og derfor er hør i en let kvalitet et særligt godt valg til årstiden.

Mønstret hør

Nogle gange skal der bare ske noget, og derfor finder du også et bredt udvalg af mønstret hør. Tern, blomster, pletter og striber – alt, hvad hjertet begærer!

Hør med stræk

Er du mest til tøj, som giver fri bevægelighed? Så er det godt, at du kan få hør med stræk! Sy sommerbukser, kjoler, bluser, skjorter og meget andet i strækhør.

Hessian

Hessian – også kaldet sækkelærred – har en grov vævning, og du kan bruge det i mange kreative projekter.

 

Sy dine egne hørbukser, hørkjoler eller hørtasker

Hør er et smukt naturfiber, som du kan sy fine hørbukser, hørkjoler, hørtasker og meget andet ud af! Selvom hør er et luftigt og afslappet materiale, kan du sagtens skabe stilfulde kreationer ud af det, som er perfekte til en gode havefest denne sommer.

Når du handler på vores netbutik er prisen pr. meter, og du behøver ikke bestille hele meter. Du kan bestille den ønskede mængde fra 0,25 meter og opad. Du skal blot skrive den ønskede mængde i boksen mellem + og -, og derefter føje til kurv.