-

Jersey

Komfort, kvalitet og knald på farver og mønstre – det må man sige, at du får med vores udvalg af jerseystof.
Vi fører et bredt udvalg i en lang række kvaliteter.
Vælg blandt andet mellem bomuld, viscose, bambus og polyester, som alle kommer i en strikket og strækbar kvalitet.
Du finder desuden jerseystof, som er økotex 100 certificeret, men alt dette kan du læse mere om under hver enkelt variant.

Prisen er pr. meter.
Skriv blot den ønskede mængde i boksen mellem + og -, og føj til kurv.
Metervarer kan købes ned til 0,25 meter.

1-100 af 406
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Tilbud
Tilbud
1-100 af 406

Der findes intet bedre end et vellykket syprojekt! Når du først er blevet en haj til faget, er der næsten ingen grænser for, hvad du kan kaste dig ud i. Skal du lave årets sommerkjole, en bluse som du har forelsket dig i eller noget helt tredje – måske det endda skal være i jerseystof? Du kan med fordel tage et kig på mængden af lycra, elastan og spantex i stoffet, som indikerer, hvor strækbar effekten er.

 

Hvad er jerseystof?

Det kan være svært at gennemskue, men jerseystof er faktisk en strikkvalitet i et yderst tyndt garn. Det gør den særligt velegnet til lettere kreationer, men også kreationer, hvor du ønsker en strækbar kvalitet. Vi bestræber os altid på at have et bredt udvalg af farver og mønstre, og derfor kan du altid finde det sidste nye i jersey her hos Stofstedet. Af underkategorier har vi blandt andet:

 

Fine og farverige kreationer med jerseystof

Du kan stort set sy alt, hvad hjertet begærer med jersey. Det egner sig perfekt til hverdags- og fritidstøj, men samtidig også til lagner og sengetøj, hvis det er den slags, du ønsker at sy. Husk at være opmærksom på, hvilken form for jersey du vælger, alt efter hvad du skal sy – enkelte kvaliteter egner sig bedst til noget, hvorimod andre kvaliteter egner sig bedst til noget helt andet.

Vi forhandler alverdens udvalg af farver og mønstre, og vi er helt sikre på, at du kan finde det stykke jerseystof, som du lige går og leder efter! Hos Stofstedet sørger vi for en hurtig levering, så du ikke skal vente for længe på at komme i gang med projektet.