-

Canvas

Leder du efter det rette stof til at lave dit eget forklæde, en taske eller måske nogle nye hynder? Så er det kanvas du skal have fat i. Canvas-stof er bomuld i en kraftig kvalitet, som derfor gør sig rigtig godt, når du har brug for et slidstærkt og holdbart tekstil.
Her på siden finder du vores store udvalg af canvas-metervarer.

Prisen er pr. meter.
Skriv blot den ønskede mængde i boksen mellem + og -, og føj til kurv.
Metervarer kan købes ned til 0,25 meter.

16 vare(r)
16 vare(r)

Hvad er bomuldscanvas?

Bomuldskanvas er tæt vævet bomuld af tykke fibre, og oprindeligt blev det fremstillet til at lave sejldug af. Det er altså et tekstil, der er designet til at kunne holde til slid. Derfor finder man det i alt fra sko og tasker og til teltduge.

Syprojekt med canvas

Canvas er et meget alsidigt materiale, og fordi det er så kraftigt i kvaliteten, så kan du sågar også male på det. Du kan derfor lave stoftryk, eller dit eget lærred, hvis du spænder det ud på en ramme. Hvis du holder dig til syning, så er der også et hav af muligheder. En af disse er at lave din egen taske. En taske i kanvas har den holdbarhed, som du gerne vil have i en taske, samtidig med at stoffet er fleksibelt og behageligt i dagligdagen.

Vi har ofte canvas-stof på tilbud, så du kan gøre dig en god handel. Find den farve og det mønster, som du er vild med, og bestil de meter, som du har brug for. Du kan altid bruge et ekstra stykke kanvas til en lille kreation, så bestil hellere lidt for meget end at risikere at have for lidt.

Stofstedet har metervarer

Her på Stofstedets hjemmeside finder du rigtig mange metervarer, og ikke kun af canvas. Du kan finde alskens typer tekstil i metermål, og du kan se kategorierne i venstre side. Hvis du skal kombinere dit nye kanvas-stof med et andet slags tekstil, så er det meget sandsynligt, at du kan finde det lige her på siden.

Hvis du har brug for råd og vejledning, så er du mere end velkommen til at ringe eller skrive. Vi elsker at hjælpe til, og vi står klar til at give vores besyv med, så dit næste hobbyprojekt kan blive vellykket. Hvis du mangler inspiration, så kan vi anbefale at bladre igennem vores mange metervarer, og se om ikke en af metervarerne får sat gang i de gode idéer.