-

Strikopskrifter Børn

De fleste strikkeentusiaster kaster sig ud i at strikke projekter til børn. Det er overskueligt, du kan finde nemme opskrifter, og samtidig findes der næppe noget sødere end et barn i hjemmestrik. Derfor har vi sørget for at samle et bredt udvalg af strikkeopskrifter til børn her hos Stofstedet, og vi er helt sikre på, at der er et design, som falder i din smag!

Måske strikker du til dine egne børn, måske til dine børnebørn eller måske til nogle helt andre børn. Uanset hvad, er der ingen tvivl om, at det varmer om hjertet, når du kan se de søde små rende rundt i en af dine kreationer – lavet med kærlighed!

74 vare(r)
Tilbud
Specialpris 10,00 kr
Pris: 20,00 kr
20,00 kr
Tilbud
Specialpris 10,00 kr
Pris: 20,00 kr
Tilbud
Specialpris 10,00 kr
Pris: 20,00 kr
Tilbud
Specialpris 10,00 kr
Pris: 20,00 kr
Tilbud
Specialpris 10,00 kr
Pris: 20,00 kr
Tilbud
Specialpris 10,00 kr
Pris: 20,00 kr
74 vare(r)

Strikkeopskrifter til børn med Hjertegarn

Ikke nok med, at du kan finde et væld af strikkeopskrifter til børn, så forhandler vi også stort set alle produkter fra Hjertegarn. Med andre ord, kan du altså strikke de fineste opskrifter – og så endda med garn i flotte farver og høj kvalitet. I vores udvalg finder du blandt andet opskrifter på:

 • Varme sokker
  Selvom sokker nok ikke betegnes som en spændende gave hos børnene, så er vi helt sikre på, at varme striksokker vil falde i god jord. Og når du endda kan strikke dem i et farverigt mønster, så bliver det ikke bedre!
 • Striksweater
  En striksweater er et musthave i klædeskabet, uanset om du er barn eller voksen. Vi har et bredt udvalg af striktrøjer, som kan strikkes i fine farver og bløde kvaliteter.
 • Åben eller lukket vest
  En vest er perfekt, når børnene skal klædes fint på, men det ikke er helt varmt nok til blot en skjorte endnu. En strikvest kan nemt tages over den fine skjorte til fødselsdage, juleaften og andre anledninger.
 • Flotte strikkjoler
  Mange piger elsker kjoler, og med en strikkjole behøver de ikke undvære kjolerne i de kolde måneder. Du kan strikke kjoler i et væld af fine farver og flotte detaljer!

Find dine børnestrikkeopskrifter hos Stofstedet

Vi har gjort det nemt for dig at handle strikkeopskrifter her hos Stofstedet. Køb det hele samlet, uanset om du blot mangler opskriften, eller om du også har brug for garn, pinde og andet udstyr. Du kan trygt handle hos os med en vurdering på 4,9 på Trustpilot!

Derudover sikrer vi hurtig levering og fri fragt over 599 DKK – gå på opdagelse i vores udvalg, og find opskriften på dit næste strikkeprojekt.