-

Strikopskrifter Dame

Findes der noget bedre end at være i stand til at strikke sit eget favorittøj? Det skaber en frihed, som du næppe får på en helt almindelig shoppetur. Du kan nemt sætte dit eget præg på opskrifterne ved at tilføje nogle ekstra detaljer, vælge din yndlingsfarve eller noget helt tredje.

Er du på jagt efter strikkeopskrifter til nye og spændende kreationer? Hos Stofstedet har vi et bredt udvalg af alverdens strikkeopskrifter til dame, og du kan nemt og enkelt filtrere i sortimentet ved at vælge, hvilken størrelse strikkepind, du ønsker at bruge. Samtidig kan du se, hvilke garnkvaliteter der er anbefalet under hvert enkelt mønster.

1-100 af 364
20,00 kr
20,00 kr
25,00 kr
25,00 kr
1-100 af 364

Dame-strikkeopskrifter – hvad kan du strikke?

De fleste kender en klassisk striksweater, som du kan smide over hovedet, når det er køligt. Men i virkeligheden er der en lang række andre muligheder for, hvad du kan skabe ved hjælp af garn og strikkepinde. Hos Stofstedet finder du blandt andet opskrifter til:

 • Strikvest
  Strik en vest i en frisk farve, som du kan bruge i overgangsperioderne. Tag den henover en T-shirt, skjorte eller helt almindelig langærmet trøje, og så har du et outfit, der både varmer lidt og samtidig er ekstra spændende.
 • Cardigan
  Du finder også cardigans i en bred vifte af designs! Vælg en kort og let variant, der er super sød over en sommertop. Eller gå efter en længere og tykkere variant, som du kan varme dig godt i.
 • Sommertop
  Du kan også sagtens strikke en flot top i et fint mønster, som giver dig et andet udtryk end en klassisk sommertop vil gøre.
 • Poncho
  Eller var det noget med en poncho i et pænt mønster, som du nemt kan smide henover dig, når det bliver en smule køligt? En poncho er perfekt, når du lige vil forlænge sommeraftenerne lidt ekstra!

Nemme strikkeopskrifter til dame hos Stofstedet

Som du kan fornemme, er mulighederne mange, og vi er helt sikre på, at du kan finde en opskrift, som falder i din smag. Du kan samtidig få fat i det garn, som du ønsker at bruge, så du hurtigt kan få det hele hjem her fra Stofstedet.

Gå på opdagelse i vores store udvalg, og find opskriften på dit næste projekt. Vi sørger for hurtig levering og fri fragt over 599 DKK. Vi er samtidig vurderet til 4,9 på Trustpilot, så du kan trygt handle hos os!