-

Handelsbetingelser

Betingelser
Normalt afsendes din ordre samme dag eller senest 2 hverdage efter, at vi har modtaget din bestilling. Ønsker du selv at afhente din ordre i vores butik, vil dette ligeledes kunne ske indenfor 2 hverdage. 

Ordrebekræftelse
Når vi har modtaget din bestilling, vil du modtage en online meddelelse på en email, som bekræfter din ordre. Ordrebekæftelsen indeholder bl.a. varer og den samlede pris. 

Fortrydelsesret
Du kan fortryde dit indkøb i den tid som er gældende for internethandel (se ved kassen). Ved fortrydelse tilbagebetales købesummen, dog fratrækker vi 15% på afklippede metervarer og bånd.

Lever det leverede ikke op til det forventede, er der 14 dages fortrydelsesret.
Tjek dine varer igennem for produktionsfejl/ huller/ trykfejl inden du klipper
Kanten på stoffet kan være med lim, ujævn ol. Så man kan forvente at de yderste 2-3 cm. ikke skal medregnes i forbruget.
Fra vores leverandører er det op til 5 cm fra kanten, vi ikke kan reklamere for.

Efter at du har modtaget varerne, har du 14 dage, hvis altså der mangler varer eller er en fejl.

Vare sendes retur for egen regning.

Fejl i tekst
Vi tager forbehold for indlysende tastefejl. 

Betaling
Vi anbefaler betaling med betalingskort, da vi så ofte sender varerne samme dag. Det er desuden den sikreste og billigste måde at betale på fra udlandet. Du har mulighed for at betale med følgende kort: Dankort, Visa, MasterCard, Maestro og Visa-electron. Ved køb hvor man vælger bankoverførsel ved betaling, sender vi ikke varerne før vi har registreret betalingen. Hvis man handler fra udland, tager bankerne ofte stort gebyr for at overføre pengene, et gebyr som du som kunde også skal afholde. EAN. nr kan også bruges, men KUN for skoler og institutioner i Danmark! I Danmark er det ikke længere muligt at sende pr. efterkrav. 

Sikkerhed
Læs mere om sikkerhed og gode råd, når du handler med dankort og kreditkort på internettet på www.forbrugersikkerhed.dk
Vi bruger Trustpilot, til at sikre brugeretilfredshed. Data som er hos Trustpilot er sikret, men kan fjernes på anmodning om det. 

Data
Vi vil fra tid til anden sende en email til alle kunder som er tilmeldt med nyheder og tilbud. Henvendelser kan fravælges, se vejledningen når den modtages..