-

Metervarer

Leder du efter det helt rette stof til dit næste syprojekt? Her på Stofstedet.dk kan du se vores store udvalg af metervarer igennem, og finde lige netop det, som du leder efter. Måske kan du sågar blive inspireret af vores forskellige stoffer, og få helt nye ideer!

I venstre side finder du kategorimenuen, hvor alle vores mange typer stof er at finde. Her er metervarer så langt øjet rækker i jersey, kanvas, fleece, hør, denim, velour og mange andre typer stof.

Prisen er pr. meter.
Skriv blot den ønskede mængde i boksen mellem + og -, og føj til kurv.
Metervarer kan købes ned til 0,25 meter.
antal 0,25

1-100 af 2024
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Tilbud
Specialpris 13,00 kr
Pris: 26,00 kr
Nyhed
Tilbud
Specialpris 9,00 kr
Pris: 18,00 kr
Nyhed
Tilbud
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
69,95 kr
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Nyhed
Tilbud
Specialpris 10,00 kr
Pris: 15,00 kr
1-100 af 2024

Kæmpe udvalg af stof i metermål

Uanset om du leder efter stof til et boligprojekt eller til beklædning, så er der rige muligheder for at finde det du søger lige her på siden. Her er nogle ideer til dit næste projekt:

 • Nyt stof til liggestolene eller puder sofaen
 • Mørklægningsstof til soveværelset
 • Hjemmelavet skjorte i rigtigt skjortestof med motiv
 • Fine kjoledesigns til sommeren til mor og datter
 • Tøj til hele familien i jersey – alt fra T-shirts til strømpebukser

Metervarer er et slaraffenland for her begynder drømmene at tage form, i det øjeblik du ser et nyt og spændende tekstil. Nogle gange er det teksturen der drager, andre gange er det farven eller mønsteret. Et er sikkert, og det er, at du kan slippe din kreativitet løs med metervarer.

Metervarer til dit syprojekt

Hvis du elsker at sy, så ved du også, hvor dejligt det er at have flotte stoffer og tekstiler liggende, som bare kalder på dig og symaskinen. For os, der elsker at sy, så er det nogle gange ideen om slutresultatet, der er det vigtigste, men nogle gange er det også bare tekstilet i sig selv, som giver lyst til at skabe noget ud af det.

Se vores udvalg af metervarer igennem, og måske vil du på denne måde finde flotte tekstiler, som bare kalder på en hyggelig søndag eftermiddag foran symaskinen.

Gode idéer med metervarer

Hvis du gerne vil inspireres, så kommer her et par ideer, som vi kan anbefale.

1: FAMILIETØJ

Find et jerseystof i et motiv, som vil klæde hele familien. Brug så stoffet til at lave en T-shirt, strømpebukser eller top til alle i familien. Det er sjovt, når I så har det samme stof på. Vælg eventuelt et motiv, som er lidt humoristisk. Så er det lige den tand sjovere, når I tager til familiearrangement eller lignende, og I alle har en beklædningsgenstand i samme stof.

2: BABYTØJ

Uanset om der er en baby på vej i din egen familie, hos venner eller bekendte, så er babybukser et overskueligt projekt, som er en rigtig god gave. En anden idé i samme boldgade er at lave en sød savlesmæk. Den vil de nybagte forældre sætte pris på at få i gave.

Tilbud på stof i metermål

Hvis du er på udkig efter en god handel, så skal du bare klikke ind og, hvilke gode tilbud vi fører på metervarer – klik her. Måske er du heldig, at der lige er den type stof, som du leder efter. Det kan også være, at du ved at kigge tilbudsvarerne igennem kan blive inspireret til et andet projekt. Der er masser af gode tekstiler i vores nedsatte metervarer, så der er fine muligheder for at gøre en god handel.

Alle slags stof i metervare

Vi tør godt love, at vi har den type metervare, som du leder efter. Vi har nemlig et enormt udvalg. Her er nogle af de kategorier og typer, som du kan finde i vores lager:

 • Ensfarvet stof
 • Mønstret stof
 • Stof med motiv
 • Stof til boligen
 • Stof til fritidstøj
 • Pels og foer
 • Hør og denim

Der er alle typer stof i vores sortiment af metervarer, så det er bare om at slippe fantasien løs, og så finde lige det, som du brænder for at arbejde med.

Køb stof online

Når du har fundet dit ønskede stof, så skal du blot skrive den ønskede mængde i boksen mellem + og -, og føje til kurv. Vi glæder os til at tage imod din bestilling, og vi lover at sende så hurtigt som muligt. Vi sætter en ære i at yde dig god service, så hvis du har brug for hjælp, eller har spørgsmål af nogen art, så står vi klar til at vejlede. Vi elsker syning, strikning og hækling, og vi glæder os til at hjælpe dig på vej med dine hobbyprojekter.

Stofstedet er for dig, der gerne vil købe dit stof online, men du er også mere end velkommen til at komme forbi vores butik på Hobrovej 18 i Arden.